Advertisement

Σουνιο Πανσεληνοσ / H Mageytikh Panselhnos Kai H Ekleipsh Se A8hna Kai Soynio Perierga Gr : Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters.

Σουνιο Πανσεληνοσ / H Mageytikh Panselhnos Kai H Ekleipsh Se A8hna Kai Soynio Perierga Gr : Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters.. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ ή φαγητό(προαιρετικό). Η πανσέληνος στο σούνιο μάγεψε τα διεθνή μέσα (vid) χιλιάδες βλέμματα στράφηκαν χθες στον ουρανό της ελλάδας για να απολαύσουν μια από τις τρεις πανσελήνους του καλοκαιριού. Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Η πανσεληνοσ τησ φραουλασ στο ναο του ποσειδωνα στο σουνιο.

Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ναό ποσειδώνα, στο σούνιο, με πανσέληνο την κυριακή 26 αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους γιάννη κότσιρα, γιώργο ανδρέου και κορίνα λεγάκη. Δείτε την εκπληκτική εικόνα της χθεσινής πανσελήνου από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο. Πανσεληνοσ απο τον ναο του ποσειδωνα ιούλ 2020 ιδιαίτερο , εκτός απο την ιστορία ,σε μαγεύει η τοποθεσία ,με εισητήριο στα 10 ευρώ ,καθαρό.κλείνει με την δύση του ηλίου. Διαβαστε περισσοτερα αθήνα πανσέληνος ακρόπολη ναύπλιο φεγγάρι σουνιο αύγουστος παλαμήδι × σχολιασμοσ Ο ναός του ποσειδώνα στο σούνιο αποτυπώνεται την ώρα που το φεγγάρι καταλαμβάνει το φεγγάρι και μαγεύει.

Magepse H Aygoystiatikh Panselhnos To Pio Entypwsiako Feggari Toy Xronoy Eikones Ellada Iefimerida Gr
Magepse H Aygoystiatikh Panselhnos To Pio Entypwsiako Feggari Toy Xronoy Eikones Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ναό ποσειδώνα, στο σούνιο, με πανσέληνο την κυριακή 26 αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους γιάννη κότσιρα, γιώργο ανδρέου και κορίνα λεγάκη. Διαβαστε περισσοτερα αθήνα πανσέληνος ακρόπολη ναύπλιο φεγγάρι σουνιο αύγουστος παλαμήδι × σχολιασμοσ Ελεύθερη πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο του σουνίου έως τα μεσάνυχτα θα έχουν το σάββατο 29 αυγούστου όσοι θέλουν να απολαύσουν την πανσέληνο σε ένα από τα μνημεία που ανοίγει τις «πύλες» του ξανά μετά από 4 χρόνια. Το πιο δημοφιλές και ολόγιομο φεγγάρι του έτους φώτισε τον νυχτερινό ουρανόαπό νωρίς το βράδυ της δευτέρας 3 αυγούστου 2020. Πανσεληνοσ απο τον ναο του ποσειδωνα ιούλ 2020 ιδιαίτερο , εκτός απο την ιστορία ,σε μαγεύει η τοποθεσία ,με εισητήριο στα 10 ευρώ ,καθαρό.κλείνει με την δύση του ηλίου. Μεθυστικό βίντεο του reuters από το σούνιο. 26/08/email protected:39 πανσεληνοσ στην ακροπολη ή το σουνιο. Από τον έβρο έως την κρήτη και από τη ρόδο έως την κέρκυρα.

Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters.

Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ναό ποσειδώνα, στο σούνιο, με πανσέληνο την κυριακή 26 αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους γιάννη κότσιρα, γιώργο ανδρέου και κορίνα λεγάκη. Η πανσεληνοσ τησ φραουλασ στο ναο του ποσειδωνα στο σουνιο. Δείτε την εκπληκτική εικόνα της χθεσινής πανσελήνου από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο. Όσο η δεύτερη πανσέληνος του αυγούστου πλησιάζει, πληθαίνουν και οι εκδηλώσεις που ανακοινώνονται σε αρχαιολογικούς χώρους που θα παραμείνουν ανοιχτοί και. Η αυγουστιάτικη πανσέληνοςπροσέφερε υπέροχο θέματα σε όλες τις περιοχές της χώρας. 26/08/email protected:39 πανσεληνοσ στην ακροπολη ή το σουνιο. Αυγουστιάτικη πανσέληνος από το σούνιο.απλά μαγεία (φωτο) h πανσέληνος εμφανίστηκε στις 22:11 ώρα ελλάδας, ενώ η έκλειψη, που θα διαρκέσει σχεδόν δύο ώρες, θα έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της. Καλέστε σήμερα στο 2106450978, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Συνεχίζουμε για σούνιο και στο ναό του. Δείτε τις πανέμορφες εικόνες σε διάφορες περιοχές της ελλάδας. Η πανσέληνος στο σούνιο μάγεψε τα διεθνή μέσα (vid) χιλιάδες βλέμματα στράφηκαν χθες στον ουρανό της ελλάδας για να απολαύσουν μια από τις τρεις πανσελήνους του καλοκαιριού. Μαγεύει απόψε, η πανσέληνος του ιουνίου, γνωστή και ως «strawberry moon». Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021.

Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Όλα δελτιο καιρου εθνικα θεματα ελληνεσ ελληνοτουρκικα θεσεισ εργασιασ θρησκεια καλημερα κρητη καλημερα κυπροσ Η πανσέληνος στο σούνιο μάγεψε τα διεθνή μέσα (vid) χιλιάδες βλέμματα στράφηκαν χθες στον ουρανό της ελλάδας για να απολαύσουν μια από τις τρεις πανσελήνους του καλοκαιριού. Μαγεύει απόψε, η πανσέληνος του ιουνίου, γνωστή και ως «strawberry moon».

H Panselhnos Ths Fraoylas H Konta Sto Perigeio Htan Apo Tis Pio Mageytikes Toy Etoys Huffpost Greece Life
H Panselhnos Ths Fraoylas H Konta Sto Perigeio Htan Apo Tis Pio Mageytikes Toy Etoys Huffpost Greece Life from img.huffingtonpost.com
Κόσμος θαυμάζει τη σελήνη που ανατέλει στον ουρανό της αττικής, πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του ποσειδώνα στο σούνιο, ενώ ταυτόχρονα γίνεται μερική εκλειψη της, δευτέρα 7 αυγούστου 2017. Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021. Όσο η δεύτερη πανσέληνος του αυγούστου πλησιάζει, πληθαίνουν και οι εκδηλώσεις που ανακοινώνονται σε αρχαιολογικούς χώρους που θα παραμείνουν ανοιχτοί και. Όλα δελτιο καιρου εθνικα θεματα ελληνεσ ελληνοτουρκικα θεσεισ εργασιασ θρησκεια καλημερα κρητη καλημερα κυπροσ Η πρώτη υπερπανσέληνος του έτους ανέτειλε το βράδυ της μεγάλης τρίτης και έκανε τα βλέμματα να στραφούν στον ουρανό. Συνεχίζουμε για σούνιο και στο ναό του. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Ελεύθερη πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο του σουνίου έως τα μεσάνυχτα θα έχουν το σάββατο 29 αυγούστου όσοι θέλουν να απολαύσουν την πανσέληνο σε ένα από τα μνημεία που ανοίγει τις «πύλες» του ξανά μετά από 4 χρόνια.

Αναχώρηση 15:00 με προορισμό τον παραθαλάσσιο οικισμό της ανατολικής αττικής, την πάλαια φώκαια.

26 full moon in sounio 3 διαδώστε το! Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021. Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ναό ποσειδώνα, στο σούνιο, με πανσέληνο την κυριακή 26 αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους γιάννη κότσιρα, γιώργο ανδρέου και κορίνα λεγάκη. Με τα βλέμματα στραμμένα και την αγωνία να κορυφώνεται για την επόμενη μεγάλη πανσέληνο, στις 10 αυγούστου, το reuters έστειλε σε όλο τον κόσμο λίγη από τη Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Όσο η δεύτερη πανσέληνος του αυγούστου πλησιάζει, πληθαίνουν και οι εκδηλώσεις που ανακοινώνονται σε αρχαιολογικούς χώρους που θα παραμείνουν ανοιχτοί και. 26/08/email protected:39 πανσεληνοσ στην ακροπολη ή το σουνιο. Η πρώτη υπερπανσέληνος του έτους ανέτειλε το βράδυ της μεγάλης τρίτης και έκανε τα βλέμματα να στραφούν στον ουρανό. Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters. Ελεύθερη πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο του σουνίου έως τα μεσάνυχτα θα έχουν το σάββατο 29 αυγούστου όσοι θέλουν να απολαύσουν την πανσέληνο σε ένα από τα μνημεία που ανοίγει τις «πύλες» του ξανά μετά από 4 χρόνια. Τα χρώματα του δειλινού χαρίζουν σε όσους βρέθηκαν στο σημείο, αλλα και σε όσους βλέπουν τις φωτογραφίες ένα πραγματικό δώρο. Ο δήμος λαυρεωτικής θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το λαύριο στο. Διαβαστε περισσοτερα αθήνα πανσέληνος ακρόπολη ναύπλιο φεγγάρι σουνιο αύγουστος παλαμήδι × σχολιασμοσ

Συνεχίζουμε για σούνιο και στο ναό του. Δείτε την ανατολή της «ροζ πανσελήνου» όπως λένε το γεμάτο φεγγάρι του απριλίου παραδοσιακά κάποιες φυλές ιθαγενών αμερικανών πάνω από τον ναό του ποσειδώνα στο σούνιο, μέσα από τον φακό του reuters. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Από τον έβρο έως την κρήτη και από τη ρόδο έως την κέρκυρα. | ελλαδα | iefimerida.gr | πανσέληνος, υπερπανσέληνος, ροζ πανσεληνοσ, σουνιο

Aygoystiatikh Panselhnos Apo To Soynio Apla Mageia Fwto Ellada Thepressroom Gr
Aygoystiatikh Panselhnos Apo To Soynio Apla Mageia Fwto Ellada Thepressroom Gr from www.iefimerida.gr
Μαγεύει απόψε, η πανσέληνος του ιουνίου, γνωστή και ως «strawberry moon». Διαβαστε περισσοτερα αθήνα πανσέληνος ακρόπολη ναύπλιο φεγγάρι σουνιο αύγουστος παλαμήδι × σχολιασμοσ Η πανσέληνος στο σούνιο μάγεψε τα διεθνή μέσα (vid) χιλιάδες βλέμματα στράφηκαν χθες στον ουρανό της ελλάδας για να απολαύσουν μια από τις τρεις πανσελήνους του καλοκαιριού. Όλα δελτιο καιρου εθνικα θεματα ελληνεσ ελληνοτουρκικα θεσεισ εργασιασ θρησκεια καλημερα κρητη καλημερα κυπροσ Καλέστε σήμερα στο 2106450978, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Κόσμος θαυμάζει τη σελήνη που ανατέλει στον ουρανό της αττικής, πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του ποσειδώνα στο σούνιο, ενώ ταυτόχρονα γίνεται μερική εκλειψη της, δευτέρα 7 αυγούστου 2017. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ ή φαγητό(προαιρετικό). Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021.

Συγκεκριμένα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ναό ποσειδώνα, στο σούνιο, με πανσέληνο την κυριακή 26 αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους γιάννη κότσιρα, γιώργο ανδρέου και κορίνα λεγάκη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια πανσέληνο στο απόγειο. Με τα βλέμματα στραμμένα και την αγωνία να κορυφώνεται για την επόμενη μεγάλη πανσέληνο, στις 10 αυγούστου, το reuters έστειλε σε όλο τον κόσμο λίγη από τη 26 full moon in sounio 3 διαδώστε το! Όλα δελτιο καιρου εθνικα θεματα ελληνεσ ελληνοτουρκικα θεσεισ εργασιασ θρησκεια καλημερα κρητη καλημερα κυπροσ Το ολόγιομο φεγγάρι, ξεπρόβαλε τη νύχτα της πέμπτης και φώτισε τον αττικό ουρανό. Η πανσέληνος ήταν ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021. Συνεχίζουμε για σούνιο και στο ναό του. Αυγουστιάτικη πανσέληνος από το σούνιο.απλά μαγεία (φωτο) h πανσέληνος εμφανίστηκε στις 22:11 ώρα ελλάδας, ενώ η έκλειψη, που θα διαρκέσει σχεδόν δύο ώρες, θα έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της. Μεθυστικό βίντεο του reuters από το σούνιο. Ο δήμος λαυρεωτικής θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το λαύριο στο. Από τον έβρο έως την κρήτη και από τη ρόδο έως την κέρκυρα. Τα χρώματα του δειλινού χαρίζουν σε όσους βρέθηκαν στο σημείο, αλλα και σε όσους βλέπουν τις φωτογραφίες ένα πραγματικό δώρο. Η πρώτη υπερπανσέληνος του έτους ανέτειλε το βράδυ της μεγάλης τρίτης και έκανε τα βλέμματα να στραφούν στον ουρανό.

Με τα βλέμματα στραμμένα και την αγωνία να κορυφώνεται για την επόμενη μεγάλη πανσέληνο, στις 10 αυγούστου, το reuters έστειλε σε όλο τον κόσμο λίγη από τη σουνιο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ ή φαγητό(προαιρετικό).

Posting Komentar

0 Komentar